Minä itse ja miksi kirjoitan Maramon Blogia

Olen Tampereelta kotoisin oleva opiskelija, joka on kiinnostunut pokerin pelaamisesta isommalla tasolla, myös uhkapelattua tulee toisinaan muutenkin. Nuoresta iästäni huolimatta minulla on pokerikokemusta aika paljon, sillä jo pikkupojasta asti kotona ollut pokerisalkku on ollut kovassa käytössä. Kirjoitukseni pohjautuvat omiin kokemuksiini, eikä tarkoitus ole provosoida tai pahoittaa kenenkään mieltä. Järkevä pelaaminen on minun yksi pääasioista mistä pidän kiinni, minä pidän pokeria enemmän taitopelinä kuin uhkapelinä.

Pokeriin tutustuin lähemmin vasta noin 17-vuotiaana kun kaverinin kertoi ostaneensa pokerisetin ja pöydän. Siitä lähtien aloimme pitää säännöllisin ajoin pieniä îturnauksiaî, yleensä noin 7-12 ihmistä. Pelit olivat aina mukavia, hauskaa oli ja tietysti välillä vähän suututtikin. Muihin uhkapeleihin tutustuin lähinnä enemmän vasta 18-vuotiaana, sillä pystyin käyttämään omaa pankkikorttia netissä. Tein tunnukset unibetiin, ja löin vetoa lempipeliini, ja voittoa tuli huomattavasti sillä pelit olivat todella ennalta-arvattavia.

18-vuotiaana aloin kiinnostua pokerin pelaamisesta isommalla tasolla, live-turnauksista ja muusta. Kesäloma oli tylsä, sillä osa kavereista oli armeijassa ja osa töissä, joten itse pelasin pokeria monta tuntia päivässä ja katsoin ammattipelejä sekä tein käsianalyysejä. Kehittelin myös uusia pelityylejä ja taktiikoita. Seuraavan kerran kaverillani pokeripöytään istuessa itsevarmana ja voitonhaluisena mietin että nyt on aika pelata viisaasti. Se tuotti tulosta, voitin jokaisen pelaajan. Huomasin myös sellaisen seikan että pelin oleellinen osa on myös ihmisten pelaaminen. Mitä hän tekee jos teen näin, mitä hän tekisi jos tekisin näin. Nämä kaikki oppii ajan kanssa, ja pelaajan ennestään tunteminen on suuri etu.

Ota Yhteyttä

11 + 12 =